Site logo
About the Company

WIJ HEBBEN EEN BOON VOOR JOU!

Ambachtelijke, pure en (h)eerlijke streekproducten, dàt is waarvoor BOONJOUR garant wil staan! Koffiebonen, biologisch geteeld en ambachtelijk geroosterd door onze koffiebranderij zorgen voor een heerlijk vers kopje koffie waarvan de smaak enorm verschilt met de industrieel gebrande koffie van de supermarkten. Uiteraard kunnen de bonen ook voor u gemalen worden.

Thee drinken is niet alleen gezond, maar ook een kleurenspel, een geurenrijkdom en een uitgebreid smakenpalet! BOONJOUR biedt een assortiment losse thee aan met ‘voor elk wat wils’. Wil je jezelf, familie of vrienden verwennen met deze streekproducten? Koop één van de originele geschenksets, smaakvol en vakkundig samengesteld naar ieders budget.

Of geef een cadeaubo(o)n waarvan je het bedrag zelf bepaalt. Ook een koffie- of thee-abo(o)nnement is een heel originele verrassing… BOONJOUR is trots op het lekkers ‘van bij ons’: bij elke slok proef je de liefde voor het product en het jarenlange vakmanschap!

Print Company
;
We gebruiken cookies om onze website beter maken

Sign in

Sign Up

Forgot Password

Job Quick Search

Cart

Cart

MF Banner

Welkom bij My Flexi-Job, de n°1 in flexi-jobs in Vlaanderen, klik op de button hieronder om verder te gaan

Nieuwe website!

Onze website is onlangs volledig vernieuwt. Om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken dient u uw browser cache leeg te maken.

Hier vindt informatie over hoe dat moet op uw toestel.

Nog vragen?
Stuur gerust een mailtje naar info@myflexijob.be

MF Banner